Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Той обяви датата в момент, когато консерваторите изостават с 20 процентни точки зад лейбъристите в анкетите, като каза, че "е време да изберем бъдещето на Великобритания".

Решението на Риши Сунак да свика предсрочни избори се смята за високорисков залог, за да даде власт на лейбъристите след 14 години правление на консерваторите.

Обръщайки се към нацията извън Даунинг Стрийт, г-н Сунак каза, че "е време да изберем бъдещето на Великобритания", твърдейки, че на консерватор ите може да се вярва за ръководството на страната по време на глобална нестабилност.

Почти заглушен от дъжда премиер-министърът беше от песента на Ню Лейбър D: Ream's Things Can Only Get Better, изпълнена от активиста против Брекзит Стив Брей, докато той призоваваше за изненадващи предсрочни избори.

Изказванията на Сунак бяха приети с тревога от висши консерватори, безпокоящи се, че техната партия, изоставаща с 20 процентни точки зад лейбъристите в анкетите, може да бъде заличена от политическата сцена, като някои членове на парламента дори разглеждат въпроса за изразяване на липса на доверие.

Bulgaria News Agency Bulgaria News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp