Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Женските предприемачки, готови да заблестят в сектора на електронната търговия, ще се съберат на вторник, 5 март, на "Карнавала на електронната търговия", организиран от хотел Sheraton Istanbul Ataköy. Събитието, организирано в сътрудничество с Бакъркьойския филиал на Асоциацията на Любителите на Помощта в Турция и AHORAS, има за цел да позволи на женските предприемачки да споделят своите преживявания, да установят сътрудничество и да засилят предприемачеството на жените, като се срещнат с водещи лица от индустрията.

Предоставяйки информация за Карнавала на електронната търговия, главният изпълнителен директор на AHORAS Серкан Кочак заяви, че в период, когато над 2 милиарда души по света пазаруват онлайн, те се стремят да гарантират, че женските предприемачки ще получат по-голяма част от този голям пай. Той каза: "Най-големите причини за неуспеха на новите предприемачи са липсата на финансова грамотност и маркетинг. Структурирахме събитието си около 4 основни теми: 'споделяне, синергия, образование и инвестиции'. С това събитие имаме за цел да покажем на потенциалните женски предприемачки в Турция и по целия свят, че този бизнес всъщност не е труден и може да се направи без големи инвестиции".

Тя възкреся компанията си на 6 дни, рухнала в земетресението.

Сред докладчиците на събитието са предприемачката Елиф Челик, основател на Munch Chocolate, чиято компания на 6 дни се срина в земетресението, Башак Байкан, Съосновател на Kiralarsın, проф. д-р Есра Юксел Аджъ, Директор на Центъра за Приложения и Изследвания на НПО на Университета Мармара, проф. д-р Шебнем Бурназ от Истанбулския Технически Университет, и Шевин Балъкташ, Основател и Главен изпълнителен директор на Usersdot, който е на път да стане единорог.

В рамките на събитието Зекерия Атеш, Директор по Продажби на IdeaSoft, ще говори за "Пътеводител за успеха в електронната търговия за женски предприемачки", обяснявайки, че сега електронната търговия и е-експортът са по-лесни за изпълнение. Чихан Хатипоглу, бивш Президент на Рекламната Група на Издателската Група Догуш, ще сподели важността на мечтите и неотказването с цветни видеоклипове чрез своята новооснована компания Exit Projects. Хатипоглу, който също ще бъде домакин на събитието, ще повдигне върха до карнавална атмосфера с ново поколение стил на домакинство, който ще се опита за първи път в Турция.

В рамките на събитието ще се проведат също така работилници за смелост едновременно с двама експертни психолози. Това събитие ще подкрепи предприемачите в достигането на инвеститорите, които им са необходими, за да донесат проектите си на живот.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp