Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Часовниците на Quantum, част от Групата Аръкан, отбелязаха 100-годишнината на Републиката с покана. На събитието бе представена Колекцията с републикански часовници, специално проектирани за 100-годишнината на Р епубликата и произведени в ограничени количества. Колекцията с републикански часовници носи вечно значение и служи като подарък за тези, които искат да отбележат 100-годишнината на Републиката.

Часовниците в колекцията разполагат с издръжлив и устойчив на надраскване сапфирен кристал, специално изработен корпус и верижка от неръждаема стомана 316L, истински перлен циферблат в женската версия и автоматични механизми 8215 и 82S0, произведени в сътрудничество с Citizen-Miyota, представляващи уникално съчетание на дата и време.

"Подготвихме колекция на престиж, достойна за 100-годишнината на нашата Република", каза Махмут Аръкан, говорейки на събитието, на което Quantum Watch, част от Групата Аръкан, отбеляза 100-годишнината на Републиката със специално покана. "Започнахме Arıkan Watch в магазин от 13 квадратни метра в Тахтакале през 1985 г., за да започнем пътуването си. Нашата мечта беше да създадем колекция на престиж от най-високо качество, достойна за 100-годишнината на нашата Република. Процесът на проектиране и изпълнение отне около година. Гордеем се и сме много вълнувани да представим тази колекция на престиж, която посвещаваме на Републиката и нейните ценности".

Сердар Аръкан, заместник-председател на Управителния съвет на Групата Аръкан, отговори на въпроси по време на представянето и подчерта, че Quantum е "Часовник за Специални Проекти". Сердар Аръкан също така подчерта предишни специални проекти на Quantum и каза:

"През 2017 г. с вдъхновение от трите големи клуба в Турция, Quantum събра часовниците си с феновете на Бешикташ, Фенербахче и Галатасарай с 'Часовниците за Фенове', които произвежда. През 2019 г. добавихме слънчеви очила и оптични очила към портфолиото си. Нашата мечта е да представим часовниците на Quantum на света".

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp