Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

< p>BNP Paribas Cardif и Koçfinans, водеща финансова компания, предлагаща индивидуални и корпоративни кредитни решения, обединиха силите си. Благодарение на сътрудничеството между Koçfinans и BNP Paribas Cardif, клиентите на Koçfinans, използващи автокредити, могат да се възползват от изгодното решение за застраховане на кредита.

Генералният директор на BNP Paribas Cardif в Турция Джемал Кишмир отбеляза, че целта им е да направят застраховането достъпно за клиентите, развивайки всички решения и услуги под името "Застрахователят на променящия се свят". "Като BNP Paribas Cardif ние стремим да създадем стойност, като вземаме предвид нуждите и очакванията на нашите клиенти и партньори, обслужвайки ги чрез множество канали. Ние планираме да преосмислим застраховането, сътрудничейки с водещи компании в различни сектори като финансови услуги, автомобилна промишленост, търговия на дребно, телекомуникации и енергетика, и да разработим продукти, които реално се отличават на пазара. Ние също така подписахме стратегическо споразумение с Koçfinans, водеща компания за бързи и удобни кредити, която предлага широка гама защитни застрахователни продукти. Клиентите на Koçfinans, които избират нашата Кредитна защита, също могат да се възползват от по-изгодните лихвени проценти по автокредита на Koçfinans" - каза той.

Генералният директор и член на Управителния съвет на Koçfinans Й. Пинар Китапчъ отбеляза, че тяхната цел е да направят финансовите продукти достъпни за клиентите, като развиват продуктите си и услугите си в съответствие с нуждите и очакванията на потребителите. "Ние винаги слушаме мнението на нашите клиенти, за да подобрим преживяването на обслужване. В съответствие с този подход разработваме и подобряваме продуктите и услугите си, вземайки предвид нуждите и очакванията на потребителите. Със сътрудничеството си с BNP Paribas Cardif обогатихме нашите кредитни продукти със защитни застрахователни решения, за да защитим кредитите на нашите клиенти по-изгодно и комфортно" - каза тя.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp