Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Полицията съобщи, че при инцидента е загинал най-малко един полицай и добави, че властите все още се опитват да получат повече информация за загубите.

Полицията съобщи, че заподозрените са избягали с бял Volkswagen Polo и че в момента търсят автомобила.

В Махачкала, столицата на Дагестан и най-големият град в региона, също са били нападнати полицаи. Властите съобщиха, че при нападение на полицейски контролно-пропускателен пункт в центъра на града е загинал един полицай и шестима полицаи са ранени. Според първоначалната информация няма цивилни жертви.

В социалните медии се появи видео, което уж е заснето от очевидци. Във видеото се вижда как поне трима облечени в черно мъже стрелят по автомобили в средата на улицата. На заден план се чуват силни изстрели.

Съобщава се, че нападателите в Дербент са влезли в православната църква и са прерязали гърлото на местен свещеник. Шамил Хадулаев, председател на регионалния обществен наблюдателен комитет за спазването на правата на човека в местата за лишаване от свобода, заяви, че нападателите са влезли в православната църква и са прерязали гърлото на местен свещеник. Други регионални власти не са коментирали тази информация.

Съобщава се, че синагогата е била подпалена. В социалните медии бяха публикувани видеоклипове и снимки, на които се вижда сградата в пламъци.

Bulgaria News Agency Bulgaria News Agency

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90
facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp