Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Комуникацията по имейл и телефон, която удължава времето за обработка, може да спъне бизнесите да работят бързо и ефективно. На този етап "Управление на Връзките с Доставчиците" може да улесни работния процес, да подобри сроковете за доставка, да намали разходите и да засили връзката с доставчиците.

Толга Ешиз, Директор по Продажбите на PaperWork, каза: "С новото Управление на Връзките с Доставчиците "Performax" е възможно управлението на комуникацията с доставчиците, оценката на техния резултат и установяването на устойчиви бизнес връзки".

"Performax" има за цел да оцени и управлява ефективно резултатите на доставчиците, за да удовлетвори очакванията на клиентите по отношение на качеството, доставката и разходите.

Фирмите могат да укрепят връзките си с доставчиците с това приложение, гарантирайки своевременната доставка на качествени продукти и услуги. Приложението предоставя и ефективен контрол върху бизнес процесите, като споделянето на документи и управлението на задачи между доставчика и фирмата.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp