Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Откриването на изложбата се състоя на тържество, на което присъстваха министърът на културата и туризма на Турция Мехмет Нури Ерсой, кметът на Газиантеп Фатма Шахин, управителят на Газиантеп Кемал Чебер, заместник-председателят на групата на АК Парти в Големия национален съвет Абдулхамит Гюл и други местни длъжностни лица и граждани, и се проведе в Турския институт по археология и културно наследство.

Рефик Анадол, един от художниците, които допринесоха за започването и развитието на изкуството с изкуствен интелект както на местно, така и на световно ниво, и комбинират архитектурата, медийните изкуства и данните, предлага с изложбата "Ренесанско сънище" уникален опит за посетителите.

За да подготви изложбата, Анадол и неговият екип събраха визуални данни от милиони изкуствени творби, създадени между 14-ти и 17-ти век, и извършиха обработки, позволяващи на алгоритмите GAN да представят стила и съдържанието на Ренесанса в компетентност.

Изложбата "Ренесанско сънище" предлага уникален и завладяващ опит и позволява на посетителите да се свържат с творбите на Ренесанса по нов и поетичен начин, които заемат важно място в световната история на изкуствата.

Hibya Haber Ajansı

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp