Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Докато Турция продължава да напредва в индустрията, в сферата на индустриалното производство, беше направено ново споразумение от Hazar Group Defense Aerospace Space Industry.

Председателят на Hazar Group Defense Aerospace Space Industry, Теоман Йълдъръм, заяви: "Ще продължим да развиваме производството на местни и национални бронежилета и да увеличаваме дялът си на световния пазар. Турция направи значителен напредък в производството на бронежилета, които са съществена част от решението за производство на бронежилета, необходими за Украйна."

Той също така подчерта, че участието на фирмите в сътрудничество, базирано на взаимна изгода, а не само на износ, технологичен трансфер и съвместни инвестиции, е важен фактор за тяхното предпочитане на световния пазар.

От азиатските гори до средните източни пустини

Председателят Йълдъръм отбеляза, че турските фирми в областта на отбранителната индустрия продължават активната си маркетингова дейност в много части на света и подчерта, че външната политика в областта на военните мощности е важен аспект за запазване на суверенитета на държавите и че през последните петнадесет години турската отбранителна и авиационна индустрия са направили фирмите в различни области предпочитани на световния пазар.

Йълдъръм заяви: "Целим да станем една от най-важните части на силната екосистема на отбранителната индустрия в Турция."

Той също така подчерта, че тяхната фирма участва в изследвания и разработки в Турция и в някои страни по света, за да увеличи продажбите в областта на отбранителната индустрия, способствова разработката на нови технологии и технологичния трансфер.

"Мы с гордост поднимаем турецкий флаг на пяти контин ентах"

Главный исполнительный директор Hazar Group Defense Aerospace Space Industry Теоман Йылдырым, создатель и производитель бронежилетов, сказал, что бронежилеты проходят испытания в более чем 35 странах на пяти континентах, и добавил: "Наши бронежилеты предпочитают несколько известных армий и разведывательных служб в мире".

Г-н Йылдырым также объявил, что в 2024 году были заключены договоры на сумму 720 миллионов долларов.

В последние годы Hazar Group Defense Aerospace Space Industry активно развивает количество продуктов в области "бронежилетов", превысив 20, увеличивает количество стран-экспортеров и доходы от экспорта, что делает Hazar Group Defense Aerospace Space Industry лидером в отрасли производства бронежилетов.

Теоман Йылдырым сказал: "Внешняя политика в области военных мощностей является важным фактором для сохранения суверенитета государств. Вместе с тем военные мощности являются стратегическим фактором, определяющим характер отношений государств с другими и облегчающим действия государств на мировой арене. Технологии, которые мы используем в этой области, и продукция, производимая в наших центрах исследований и разработок, приобрели уважение во всем мире".

Он также подчеркнул, что оригинальные продукты оборонной промышленности, способствуют увеличению доли средств внешней политики Турции и успешному выполнению действий турецкой внешней политики.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp