Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Според данните от доклада, подготвен от Research and Markets относно крановете, необходими за носене и лесно транспортиране на тежки строителни материали на всяко строително място, се очаква пазарът на кранове, който през 2022 г. е струвал 36,55 милиарда долара, да достигне 46,08 милиарда долара до 2027 г., с нарастване от 4,7%. През 2022 г. Yıldırım Kule Vinç пое и дистрибуцията на технологията Dahan със седалище в Китай и наскоро се срещна с 80 бизнес партньора в хотел Wish More в Стамбул.

Докладът подчертава, че индустриализацията, урбанизацията и бързият икономически растеж в развиващите се страни допринасят за нарастване на разходите за строителни дейности по света. Докладът подчертава предпочитането на крановете, за да се осигури безопасни условия за работа на строителни места и намаление на загубата на човешки живот. Очаква се да се увеличи използването на кранове за по-бърз и по-ефективен транспорт на материали. Халук Йълдъръм, Управляващ партньор на Yıldırım Kule Vinç, който установи значително търговско партньорство с Dahan Technology със седалище в Китай, заяви: "Срещнахме се на 18 октомври, за да обсъдим нашите търговски отношения между Турция и Китай, позицията на сектора на кулокрановете на този пазар, нуждите и решенията, които новите разработки ще донесат в нашата индустрия".

"Крановете са от съществено значение за бързите и безопасни строителни места"

Халук Йълдъръм, Управляващ партньор на Yıldırım Kule Vinç, каза: "През 2022 г. подписахме споразумение за дистрибуция с един от най-големите производители на кранове в Китай, Dahan Technology. Нашите търговски отношения между Китай и Турция растат всеки ден и допринасят за укрепването на икономиката ни. Нашата цел е да засилим търговията с Китай и да разширим тази важна мрежа с постоянно обновяващи се стратегии. В този контекст обсъдихме най-новите постижения в технологията на крановете на нашето среща. Dahan Technology ни представи най-добрите си продукти и услуги. С нашия лозунг "Те водим до върха" използваме 30-годишния си опит, за да сключим международни партньорства и да вдъхнем нов живот в нашата индустрия. Обединихме инженерните си умения и опит за мащабиране на решения за нарастващите нужди на индустрията. Предоставяме услуги като монтаж на кранове, наем и ремонт. Това се подкрепя от цялодено техническа поддръжка, добре изработена работа и стандарти за безопасност. Бързо приемаме новите технологии и разширяваме гамата си от услуги, за да предоставим бързи решения. Работим с висока скор ост, за да предложим най-добрата услуга и най-конкурентните цени".

"Целта ни е да постигнем нови успехи с Yıldırım Kule Vinç"

Ксихуа Лиу, Директор по маркетинг на Dahan Technology, заяви, че организираха събитие по стратегическо партньорство и популяризация на марката в Стамбул и изрази мнението си за събитието по следния начин:

"В Стамбул ние се стремим да постигнем нови успехи с нашето стратегическо партньорство с Yıldırım Kule Vinç и вниманието ни към развитието на компанията, интелигентното производство и подробностите по обслужването след продажба. С нашия професионален персонал се фокусираме върху статуса на развитие на компанията, нивото на интелигентното производство и подробностите по обслужването след продажба. Поканени от Yıldırım Kule Vinç, представихме медала си за стратегическо партньорство в Стамбул на нашата среща с над 80 професионалисти от строителството и машиностроенето. С този момент, който смятаме за ново начало, ние имаме за цел да допринесем още повече за строителството в Стамбул чрез партньорството с Yıldırım Kule Vinç и система на спечелване-спечелване".

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp