Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

В инструкцията на китайския президент Си Цзинпин се подчертава, че създаването на нов вид индустриализация в новата ера е критична задача за реализиране на китайския модернизъм, изграждане на силен държавен апарат и национално възраждане.

Си Цзинпин подчертава, че насърчаването на новия вид индустриализация е системен проект и че силите трябва да бъдат обединени, за да се прилага работна модел, при който партийният комитет поема единодушно ръководството, правителството носи отговорност за изпълнението, предприятията играят основната роля, а обществото широко участва.

Националната конференция за насърчаване на новата индустриализация на Китай започна вчера в столицата Пекин.

Китайският премиер Ли Цян подчерта в своето изказване на конференцията, че е необходимо да се адаптираме към изискванията и промените на времето, да увеличим устойчивостта и сигурността на индустриалните и верижни доставки, да засилим възможностите за индустриални иновации, да насърчим интеграцията на цифровите технологии и реалната икономика и да насърчим околосредата развитие на индустрията.

Премиерът Ли Цян подчерта също, че е необходимо да се укрепят реформите, да се разшири отварянето и да се използват комбинирани предимства на различни видове предприятия.

Източник: Китайско международно радио

Hibya Haber Ajansı

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp