Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Санторини е гръцки остров в Средиземно море, който привлича туристи от целия свят. Въпреки това почивката на този остров изисква дълъг път и високи разходи. Сега Китай предлага на своите туристи специален опит: Санторини в Китай! В югозападната провинция Юнан в югозападен Китай е изградена точна копие на остров Санторини.

Курортът, наречен "Дали Санторини", се намира близо до езеро и предлага на гостите си къщи за гости, малки магазини и автентични гръцки ресторанти. В курорта са изградени характерните бели къщи, тесни улици, сини прозорци, изработени до най-малки детайли.

Китайската версия на гръцкия остров привлича много туристи, особено за меден месец. Някои от зарубежните интернет звезди, които посещават това място, подчертават удивителното сходство на копието с оригинала на гръцкия курорт. Едно от видеата, заснето от един от тези потребители, беше гледано повече от 900 хиляди пъти и получи около хиляда коментара. Един от пот ребителите дори твърди, че копието е по-добро от оригинала.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp