Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

A380, изложен на Дубайския авиосалон, е един от първите, напълно обновени като част от текущата програма за модернизация на Emirates, на стойност 2 милиарда долара. Той разполага с обновени интериори и подобрения във всички кабини, включително популярната кабина на Премиум икономика на авиокомпанията.

Експозиционният щанд на Emirates, достъпен за всички посетители на Дубайския авиосалон, ще предложи разнообразни раздели, свързани с Emirates. Една от ключовите теми тази година е опитът да работите за Emirates. Началото е с обучението на екипажа на борда, а после със симулирани среди, въведени в самолетите на Emirates, които предлагат съвременен подход за подобряване на учебните и сервизни умения чрез симулирани изживявания и визия за бъдещето.

На щанда също ще има официален магазин на Emirates, където ще се предлагат модели на самолети и други популярни артикули, свързани с авиацията и пътуванията. Моделът на Airbus A350 на авиокомпанията ще бъде представен за продажба само в рамките на Дубайския авиосалон за първи път.

Emirates Flight Training Academy ще представи най-новия и най-подобрен тренировъчен самолет Diamond DA42-VI, както и едномоторния Cirrus SR 22, който придоби още в началото на тази година. Инструкторите от Emirates Flight Training Academy ще бъдат на разположение, за да предоставят информация за световната класа обучителна програма на академията.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp