Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Технологии като разширена реалност (AR), изкуствен интелект (AI), машинно обучение (ML), сензори за движение и други определят бъдещето на множество индустрии. Те се използват в различни области, от подобряване на клиентския опит до оптимизиране на операциите и сега променят индустрията на красотата.

Съоснователят и стилистът на 333 Hair Art, Нурай Арал, предоставя информация за ползите, които технологията приноси в подстригването и дизайна на косата: "Дизайнът на косата не е просто техническо умение, това също е дълбок изразителен вид изкуство. Нашата цел е да разглеждаме всеки клиент като произведение на изкуство и да създадем стил, който му най-добре подхожда. За тази цел постоянно се развиваме. Новите технологии революционизират тази област и предоставят възможност на иновативните стилисти да предлагат по-креативни и персонализирани услуги. Използваме технологията, за да определим най-подходящата прическа за всеки клиент, като вземаме предвид чертите на лицето, типа на косата, предп очитанията и очакванията им. Разработваме нови техники, следим актуалните тенденции и продължаваме да се обучаваме".

"Интегрираме изкуствения интелект в работата си"

Нурай Арал, съосновател и стилист на 333 Hair Art, обърна внимание на интегрирането на технологични иновации в работния процес: "Използваме новите технологии като симулация на стила на косата с подкрепата на изкуствения интелект. Внимателно следим разработките, за да предоставим уникален опит на всеки от нашите гости, като техните удовлетворения са основата на мотивацията ни".

"Технологията започва нова ера в подстригването и дизайна на косата"

Нурай Арал подчертава важността на влиянието на технологията в подстригването и дизайна на косата и завършва с думите: "Технологията започва нова ера в подстригването и дизайна на косата. Вече клиентите могат да пробват различни прически, цветове и стилове предварително с помощта на технологии като разширена реалност и изкуствен интелект. Това им позволява да открият и изпробват стилове, които най-добре подхождат на чертите на лицето им. Стилистите, от своя страна, придобиват милиметрова точност в подстригването и създаването на по-креативни и оригинални прически. Технологията прави живота както на стилистите, така и на клиентите по-лесен. Ние продължаваме пътя, започнат през 2016 г. с откриването на нашия център в Акатлар, Стамбул, с философията "Създаваме изкуство на вашия косъм". Удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти 6 дни в седмицата, предоставяйки разнообразни услуги за грижа за косата, грим и лична хигиена".

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp