Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

В специалната вечер обединените Лайънси се събраха, за да подкрепят страстта към спорта и осъзнаването на здравословния начин на живот на момичетата, останали без родителска подкрепа. Чрез организирания концерт на млади таланти се събраха средства за закупуване на спортна екипировка. С енергията, която се създаде от участниците, придружена с магията на музиката обединените Лайънси подкрепиха блестящите звезди на нашето бъдеще.
Делегацията от бургаският клуб беше посрещната много топло и в приятелска атмосфера, като гостите бяха приятно изненадани с българско хоро и благодарствен адрес лично от Дистрикт управителя Букет Аксу.
Лайънс клуб „Виа Понтика“ Бургас и Лайънс клуб „Анка“ - Истанбул се побратимиха на 29.11.2023 г. на официална церемония в хотел България в гр. Бургас. Двата клуба подписаха споразумение за бъдещо съвместно сътрудничество и благотворителни акции. Първата от тях стана факт на Коледа – дарение на хранителни продукти на нуждаещи се възрастни хора в региона на Елхово, а сега вече е факт и втората инициатива за подкрепа на турските момичета от отбора по ръгби.
"Съвместното сътрудничество на международно ниво с мисия за доброто към хората и каузите за обществото ще продължи и занапред. Горди сме, че пренасяме хуманността в делата ни на следващо ниво за обществото със съвместни усилия, в подкрепа към благородните цели" - коментира Деян Денев, Президент на "Виа Понтика".
ЛК "Анка" получи покана за националната Лайънс конвенция в Пазарджик лично от Дистрикт управителя на Д-130 България Цвети Шопова, където очакваме да се включат в името на нова съвместна благотворителна акция.

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp