Deniz polisinden Adalar çevresinde 'deniz taksi' denetimi

Меган Ниволд, Мениджър на Марката в BingX, заяви: "Ethereum беше движеща сила в винаги променящата се индустрия на блокчейна, адаптираща се към постоянно променящата се цифрова среда. Това събитие има за цел да насърчи диалога и креативността, за да подготви общността на Ethereum за предизвикателствата и възможностите на утрешния ден. Ethereum 2030 е също и празник на потенциала, който Ethereum носи за бъдещето ни. BingX и Bing Ventures са горди да играят значителна роля във вдъхновяването и подкрепата на следващото поколение лидери в областта на блокчейна".

Относно Devconnect

Devconnect, серия с независими Ethereum събития, продължаващи една седмица, служи като централна точка за изтъкнатите разработчици, изследователи и по-широката общност на Ethereum, за да участват в дълбоки и прозорливи диалози относно текущото състояние и бъдещето на Ethereum. Събитието подчертава споделянето на знание, насърчаването на сътрудничеството и напредването на екосистемата на Ethereum.

В съответствие с акцента на Devconnect върху бъдещето на Ethereum, Атила Татаролу, лидер на страната в Турция на BingX, ще изнесе откривателната реч. След това Атила Татаролу ще обсъди основната тема на събитието в речта си. Ариф Калем, Маркетингов посланик на BingX в Турция, ще сподели своя опит в панелна дискусия с наименование "Предприемачество и Криптосветът на Турция", изучавайки теми, свързани с комуникацията и маркетинга на блокчейн и криптовалути.

Bulgaria News Agency

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp